Да дизајнираме успех заедно !

Contact US

Дали сте инженер, архитект или геодет? Дали барате докажани технолошки решенија што ќе ви овозможат успешно да ја зголемите ефикасноста на дизајнот и да изградите плодоносни бизнис соработки? Останете со нас и дознајте како брзо да го усовршите вашиот бизнис со нашите иновативни CAD & BIM и геодетски решенија.

AdriaBIM
Architecture

Architecture

We Offer You Gateway to BIM by Covering Full Portfolio of software for Architecture, Interior Design and Furniture Design.

construction

Construction

Fast and Accurate Analysis and Design Software for Your Building Structures

engineering

Mechanical

Best Software for all Mechanical Projects, as Well as Plumbing, HVAC and Electrical installations.

geodesy

Surveying

Discover all the advantages of the most powerful Surveying softwares on the market!

Нашиот софтвер ви нуди :

 

gstarcad
prota structure
archline
3muri
cadprofi
sketchup
v-ray
rhinoceros
strakon logo 13
aplitop
AxisVM logo1
ironcad
logo
logo 200x200 alcad 100x100 1
Autodesk 1
eizo
Повржана понуда