Поддршка
Поддршка
Поддршка

НЕ ЗАСТАНУВАЈТЕ ТУКА, БИДЕТЕ ВО ТЕК!

МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРЕТПЛАТИТЕ НА НАШ ДОГОВОР ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА СИТЕ НАШИ ПРОИЗВОДИ, ШТО КЕ ВИ ОВОЗМОЖИ МАКСИМАЛНО ДА ГИ ИСКОРИСТИТЕ.

Подршка

 

support 1 370x220 1

Регистрација на корисник
fondo puntero

Регистрирајте ја вашата лиценца за да бидете информирани за понудите, новостите и настаните.

support 2 370x220 1

 Најчесто поставувани прашања
fondo puntero

Погледнете најчесто поставувани прашања и брзо добиете конкретни решенија.

support 3 370x220 1

 Проблеми.
fondo puntero

Ако имате било каков проблем и сакате нашиот технички тим да го реши, единственото нешто што треба да направите е да го пополните следниот формулар, да ни објасните што се случило и како.

support 4 370x220 1

Предлози
fondo puntero

Испратете ни ги вашите идеи за да ги подобриме нашите апликации во идните верзии.

Ние можеме да ви помогнеме.

Ако имате какви било конкретни прашања во врска со вашите потреби, или ако веќе се ви е јасно и сакате да ја купите апликацијата, не двоумете се. Контактирајте не и ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме.