Што претставува GstarCAD Mechanical?

Опфаќајќи ги сите полиња на механички дизајн, GstarCAD Mechanical е професионален софтвер за дизајнирање и цртање специјално изграден за производство. Без оглед на тоа каква дизајнерска задача се соочувате, GstarCAD Mechanical помага совршено да ги завршите вашите идеи.

Компатибилен со ACM

GstarCAD Mechanical поддржува двонасочна размена на податоци на ACM што другите CAD не го прават.

Корисниците можат да ги менуваат податоците за ACM и да ги испраќаат назад до ACM. Врз основа на непречен пренос на податоци и висока компатибилност, мешаната употреба со ACM станува реалност.

mechanical icon5
mechanical icon6

Разумна цена

Со постојано истражување на рамнотежата помеѓу практичноста, леснотијата на користење и компатибилноста со ACM, GstarCAD Mechanical нуди удобни и концизни функции по поволна цена.

Корисниците можат да го комплетираат истиот дизајн со поекономично решение.

Паметни алатки за дизајн

Повеќе од 100 едноставни и практични алатки за механичко дизајнирање и цртање, плус стандардизирана и интелигентна околина за дизајн за да ги намалите повторливите работи и да го направите вашиот дизајн едноставен.

mechanical icon7
mechanical icon8

Широка библиотека

GstarCAD Mechanical обезбедува библиотеки за различни стандарди. Исто така, поддржете ги сите делови и симболи од CADProfi.

Во меѓувреме, корисниците можат да прилагодат стандарди, механички симболи, димензии, карактеристики, итн, за да изградат сопствени шаблони за цртање, да ги автоматизираат вообичаените задачи за механичко цртање за да одговараат на вашите лични работни навики.

Флексибилно лиценцирање

Ние обезбедуваме флексибилно лиценцирање, можете да ја купите трајната лиценца, можете слободно да изберете режим на лиценца и одлучувате кога да ја надоградите.

cad2020 icon14

Трајна лиценца

GstarCAD е достапен како „трајно лиценциран“ производ. Го поседувате трајно право да ја користите купената лиценца. Поудобно е од претплатите на ACAD.

cad2020 icon15

Флексибилен пристап до надградба

Режимот за лиценцирање GstarCAD е достапен и со сериски број и со USB Dongle, секој може да се користи за самостојна или мрежна лиценца. Вие би можеле да изберете било кој врз основа на вашите бизнис потреби.

cad2020 icon16

Флексибилен пристап до надградба

Може да ја надградите вашата лиценца за секоја нова верзија или да ја користите истата верзија. Кога ја надградувате вашата лиценца, таа ја чува вечната лиценца непроменета.