Да дизајнираме успех заедно !

Контрактирај не

Дали сте инженер, архитект или геодет? Дали барате докажани технолошки решенија што ќе ви овозможат успешно да ја зголемите ефикасноста на дизајнот и да изградите плодоносни бизнис соработки? Останете со нас и дознајте како брзо да го усовршите вашиот бизнис со нашите иновативни CAD & BIM и геодетски решенија.

AdriaBIM
Architecture

Архитектура

Ние ви нудиме пристап до BIM кој го покрива целосното портфолио на софтверот за архитектура, дизајн на ентериерот и мебел

construction

Граѓевина

Брза и точна анализа и дизајн на софтвер за структурата на вашата градба

engineering

Машинство

Најдобар софтвер за сите механички проекти, како и водовод, HVAC и електрична инсталација

geodesy

Геодезија

Откријте ги сите предности на најмоќните софтвери за геодетски истражувања на пазарот

Нашиот софтвер ви нуди :

 

gstarcad
prota structure
archline
3muri
cadprofi
sketchup
v-ray
rhinoceros
strakon logo 13
aplitop
AxisVM logo1
ironcad
logo
logo 200x200 alcad 100x100 1
Autodesk 1
eizo
Побарајте понуда