Геодезија

Ние ги следиме најновите трендови во AEC индустријата за геодезија и градежништво. Нашите иновативни решенија ви овозможуваат да ги извршите сите видови топографски проекти, правејќи сè што е можно, од моделирање на терен на парцела до извршување сложени проекти за пат или урбанизација. Имате едноставна и ригорозна контрола на работата на тунелот за патишта, железници, подземни рудници и галерии, со вкупни станици или 3D скенери.

geodesy
gstarcad
aplitop 400x113 1
spatial manager 1
eizo