Архитектура

Уживајте во вашата работа со нашите BIM решенија за архитекти и пејзажни архитекти. Искористете ги BIM софтверите и направете ги вашите проекти многу попрецизни, ефективни, побрзи и убедливи за вашите клиенти. Направете реални визуелизации, цртежи, симулации и пресметки, сè во едно, со нашите BIM решенија, за секоја фаза од вашиот проект, од идеја до визуелизација.

architecture
AutoCAD 1
autocad LT white 1
revit 1 – kopija
archline
gstarcad
cadprofi
sketchup 1024x289 1
v ray 1024x288 1
rhinoceros
eizo