Конструктивно

Ние нудиме целосни софтверски решенија за градежни инженери. Нашата понуда вклучува софтверски програми за проектирање и анализа за сите видови на конструкции. Нашите клиенти се побрзи и многу поефикасни. Користете ги нашите BIM решенија за да заштедите драгоцено време, да бидете поефикасни, да имате подобра комуникација и да ја зголемите заработката на вашата компанија. Останете во контакт со нас и запознајте ги нашите иновативни решенија за проектирање и анализа на армиран бетон, челик, ѕидарски и дрвени конструкции.

construction
gstarcad
aplitop 400x113 1
prota structure
3muri
dicad
AxisVM logo2
eizo