Ти благодарам за твоето распрашување!

Ние многу го цениме вашиот интерес за CAD софтверот, ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Доколку итно ви треба помош или имате прашања за нашиот софтвер, можете да не контактирате преку е-пошта bim@e-disti.com, нашиот тим од експерти со задоволство ќе ви помогне.

Ви посакуваме успешна работа и очекуваме понатамошна соработка.

Со почит, Тим на АdriaBIM