solution business office mv
eizo

Зголемување на ефикасноста на работата

Мониторите FlexScan доаѓаат со сензори за осветленост кои автоматски го прилагодуваат екранот на идеално ниво на осветленост што ја зголемува удобноста на гледањето. Ергономските штандови имаат прилагодување на висината, навалување, вртливост и приказ на режимот портрет.

Спречете го заморот на очите

Познато е дека сината светлина предизвикува замор на очите и замор поради високата температура на бојата. Мониторите FlexScan доаѓаат со функција ‘Paper Mode’ што ја намалува сината светлина за да го направи мониторот да личи на природна хартија. Ова е идеално за читање веб-страници и пишување документи за подолг временски период без да предизвикате замор на очите.

Дополнително, софтверот EIZO’s Screen InStyle има одлика за деноноќно затемнување што ја намалува изложеноста на сината светлина како што напредува денот, имитирајќи го начинот на изгревање и заоѓање на сонцето. Користејќи ја оваа функција, можете да го гледате екранот на вашиот монитор подолго време, без тоа да влијае на вашиот сон.

 

Designed to Save Energy

5-годишна гаранција

business1 img03

Нашата посветеност кон дизајнирање, производство и тестирање на нашите монитори ни овозможува да бидеме доволно сигурни во нивната доверливост, и со тоа можеме да понудиме во индустријата 5-годишна гаранција на производителот.  Понатаму, нашиот глобален дострел на подружници и ексклузивни дистрибутери се посветени на обезбедување професионални услуги по услугите.